May

Dostuklukların sevgi ile beslendiği bu mübarek Rmazan ayında gönlümüzün sevgi ile dolup taşması, birlikteliğimizin pekişmesi için öğrencilerimiz, velilerimiz, hayırsever iş adamları ile okulumuzdra düzenlediğimiz iftar yemeğinde buluştuk. İftar yemeğimiz öğrencimizin Fırat DEMİR'in kur'an tilaveti ile başladı. Ardından öğrencimiz Abdulkadir BAYKAL'ın okuduğu ezan ile oruçlarımızı açtık. İftar sonrası köy imamı Ahmet DENİZ eşliğinde teravih namazı kılındı. Bu iftarda bize destek olan hayırseverimiz Şehmus ZORE'ye tüm öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Bilrlikteliğimizin ve huzurumuzun hiç bozulmadığı nice Ramazanlar görmeyi diliyoruz.

May

Günümüz insanımızın tüm insanlığı ilgilendiren konularda duyarsızlaştığı bir dönemden geçiyoruz maalesef. Bizler de okulumuz olarak; gerek insanlığın güncel sorunlarıyla ilgili, gerekse de milli ve evrensel değerlerle ilgili tüm personelimizin sahip olduğu bilinci uyandırmak amacıyla konu içeriğine uygun video görsellerle memnuniyet doğuranbir etkinlik düzenledik. Okul Müdürümüz Şehmus AKSOY önderliğinde gerçekleştirilen etkinliğin görselleri, büyük bir dikkat ve beğeniyle izlendi. Tüm insanlığı ilgilendiren güncel sorunlar, milli ve evrensel değerlerkonusunda yaklaşımımız son derece hassas ve memnuniyet verici durumundadır. Nitekim etkinliğimize personelimizin verdiği olumlu dönüt ve fikirler bunun açık bir göstergesidir. Bu tür konulara karşı personelimizde mevcut olan duyarlılık potansiyelini bir nebze olsunortaya çıkarabildiysek bundan onur ve mutluluk duyarız.

May

Ramazan ayı etkinlikleri okul pano ve duvarlarını süsleyerek adeta bir Ramazan ayı atmosferi oluşturuldu.

May

Öğrencilerimizin bilişsel yönlerinin gelişimi ve başarı duygusunu tatmalari adına her sene düzenli bir şekilde yaptığımız "Bilgi Yarışması" etkinliğimizi, yine şenlik havasında gerçekleştirdik. Öğretmen ve öğrencilerimizin büyük emek ve gayretleriyle öğrencilerimizin öğrenmiş olduğu bilgiler ve genel kültür doğrultusunda; ogretmenlerimizin hazırlamış olduğu çoktan seçmeli ve kisa cevapli sorular, yarışmacı öğrencilere soruldu. Bazı sorular yarışmacı öğrencilerimizi oldukça zorlarken, seyircimizin heyecan ve merakı, görülmeye değerdi. Yarışma boyunca rekabetin, yarışma sonunda ise nezaketin eksik olmadığı güzel bir etkinlik oldu. Kazanan ekipler, okul yönetimimiz tarafından ödüllendirildi. Yarışmaya katılan ve yarışmada emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Oyun her zaman, her yerde ve herkese

Haydı gel katıl bize

Yağ satarım bal satarım diye

Okul dışarıda gününde çocuklarımızla keyifli oynamaya devam ediyoruz.

May

Okulumuz öğrencilerinden bursluluk sınavı ve LGS ´ye girecek olan öğrencileri sınava hazırlamak, eksikliklerini tespit edip önlem almak  amacıyla deneme sınavı yapıldı. Denemedeki tüm öğrencilerimize başarılar dileriz

May

Ramazan ayı münasebetiyle öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri öncülüğünde öğlen namazlarımızı yeni yapmış olduğumuz mescidimizde kılmaya başladık. Mescidin yapımında emeği geçen idare ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda boş koridorlara öğrencilirimizin satıranç oynayabilceği alan ve bahçede voleybol sahası oluşturuldu, okulumuzun basketbol sahası düzenlendi. Çalışmalarından dolayı Beden Eğitimi öğretmenimiz Ahmet ACAR ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz Fatma SİPER hocamıza teşekkür ederiz.

Nis

Okul Müdürümüz Şehmus AKSOY sınıfları ziyaret ederek ders denetimi yaptı. Öğrenciler ile sınıfta sohbet eden okul müdürü, öğrencilerin isteklerini dinledi.  Daha sonra ders denetimi yapılan öğretmenler ile toplantı yaparak bilgi alış-verişinde bulunuldu.

Nis

Örnek uygulamalar ,sunumlar ve atölye çalışmaları düzenledik.

İnternet, akıllı tahta ve bulut teknolojisi gibi teknolojik yenilik ve olanakların öğretim sürecinde etkin kullanımıyla ilgili sunumlar düzenledik.

Bilişim Teknolojlire öğretmenimiz Zühal SARIAHMETOĞLU´na teşekkür ederiz.

Nis

Baharın gelmesiyle birlikte bir fidan bin gelecek dedik okul bahçesine öğrencilerimizle beraber  yeni fidanlar diktik.

Nis

OKULUMUZDAKİ İŞ VE İŞLEYİŞLERİ DAHA İYİ HALE GETİRMEK VE OKULUMUZU DAHA İYİ SEVİYEYE TAŞIMAK ADINA İDARECİ, ÖĞRETMEN, PERSONEL, VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN GÖRÜŞLERİNE İHTİYAÇ DUYUYORUZ. SİZLERDEN FİKİRLERİNİZİ BELİRTEREK BİZLERE YARDIMCI OLMANIZI İSTİYORUZ. AŞAĞIDAKİ LİNKLERE TIKLAYARAK ANKETLERİMİZİ DOLDURABİLİRSİNİZ. ANKETLERİ DOLDURMANIZI RİCA EDER ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİZ.

OKUL PERSONELİ MEMNUNİYET ANKETİ

VELİ MEMNUNİYETİ ANKETİ

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ

Nis

Beytullah’ın bir şubesi olan mescit ve camilerimizi öğrencilerimize sevdirmek ve tanıtmak amacıyla ve üç aylarda olmamız münasebetiyle Köyümüzda bulanan Ulu Camii’ne gezi düzenledik. Cami imamı olan Ahmet Deniz hocamız caminin bölümleri, ibadet zamanlarını ve camide verilen din hizmetleri hakkında bilgi verdi ardından cemaale öğle namazını kıldırdı. Camii ve çevresini gezmemiz de öğrencilerimize rehberlik etti.

Nis

Milli Kültürümüzün en önemli taşlarından biri ´Türküler´dir. Öğrencilerimizin bu konuda bilinçlendirmek için ve öğretimi eğlenceli hale getirmek için okulumuzda ´Türküler Bizim, Sahne Senin´ isimli bir Türkü Yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan öğrencilerimizden ilk 3´e girenler, jüri üyeleri tarafından bilerlendi ve ödüllendirildi.