Kas

Evin Okula Yakınlaşması ve değişen Anne- Baba Rolleri projesi kapsamında velilerimize yönelik seminerler düzenledik. "Çocuğun akademik başarısında aile desteği"  ve  "Öğretmen- öğrenci- veli iletişimi" adlı seminer çalışmaları Okul Psikolojik Danışmanı Sevgi  TER ve  Okul Müdürü Şehmus AKSOY tarafından yapıldı.

Kas

Okulumuzun bahçesinde oluşturduğumuz ve bakımının sorumluluğunu öğrencilerimize verdiğimiz fidanlığımızı öğrencilerimizle birlikte yeniden şekillendirdik.

Kas

Sinemaya gidemiyorsak sinemayı okula getiririz dedik ve öğrencilerimize okul imkanları dahilinde sinema etkinliği düzenledik. Bu etkinliği organize eden öğretmenimiz Cemile Duygu Turan´a teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerimizin geleceğe yönelik hedeflerini daha fazla netleştirmeleri ve seçenekleri daha iyi değerlendirmeleri açısından  Midyat´ta bulunan liselere gezi düzenlendi.

Ekm

Muharrem ayı ve Aşure Günü okul etkinlikleri kapsamında okulumuzda tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımı ile program düzenlendi.
Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerinin hazırlamış oldukları programda aşure dağıtımı yapıldı. Kuran tilavetinin ardından okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmeni Murat YALÇIN günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı.
Etkinliğimizde emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

İmam Hatip Ortaokulu olarak öğrencilerimizle kitap okuma etkinliklerini gerçekleştiriyoruz.

Ekm

Medeniyetimize ve kültür dünyamıza yön veren ünlü şahsiyetlerimizi tanıyoruz

Ekm

İmam Hatipli olmak mihrabı boş bırakmamaktır. İmam hatip ortaokuluna dönüşen okulumuzda imam hatipli olmak şuurunu ve kültürünü öğrencilerimizle birlikte yaşıyoruz.

Ekm

Okul öğrenci dilek istek kutusu gerçekleştirildi.

Ekm

Değişen müfredat ile ilgili Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi ile ilgili EBA´ya materyal katkısında bulunduk.

Ekm

Okulumuz 29 Ekim Cumhuriye Bayramının 94. Yıldönümünü Kutladı.

OKUL ÖĞRENCİ DİLEK-İSTEK KUTUSU HAZIRLANDI