ÇAVUŞLU YUNUS EMRE İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Öğrencilerimizin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek. Öğrenciye sağlıklı yaşamak, ailesinin ve toplumun sağlığını korumak için gereken bilgi ve alışkanlığını kazandırmak. Öğrenciyi, toplum içinde rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, değer eğitimini almış, işbirliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek. Öğrenciye, kişisel, toplumsal sorunları tanımak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak. Öğrenciye, Atatürk İlke ve İnkılâplarına, T.C.Anayasasına ve Türk demokrasinin ilke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ve sorumluluklarına yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırabilmesini sağlamak.

Misyon: Bizler; idareci, öğretmenler ve okul personeli, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri için çalışacağız. Yeni kurulmasına karşın kısa süre içerisinde başarılarıyla adından söz edilir bir noktaya ulaşması için çaba göstereceğiz. Öğrencilerimizin 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini kendi kültürüyle harmanlayıp yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.

Başarılar:

Saatler: 08:30-15:00
Isınma: Okulumuz kalorifer sistemiyle ısıtılmaktadır.
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: VOLEYBOL VE ATLETİZM
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05056398595

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://cavusluyunusemreiho.meb.k12.tr

Adres - Çavuşlu Beldesi Midyat/MARDİN Midyat ilçe merkezine 17 km. Mardin merkeze 50 km uzaklıktadır. Okulumuza ulaşım servisle sağlanmaktadır. Aynı zamanda Midyat merkeze her saat başı çavuşlu beldesinden minibüs kalkmaktadır.

Derslik :11

Yerleşim Yeri - Okulumuz midyat ilçesi ile mardin yolu üzerinde bulunmaktadır.Çavuşlu beldesi midyat ilçesinin 1. büyük beldesidir.

Ulaşım Okulumuza ulaşım servisle sağlanmaktadır. Aynı zamanda Midyat merkeze her saat başı çavuşlu beldesinden minibüs kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Çavuşlu Beldesi Midyat/MARDİN Midyat ilçe merkezine 17 km. Mardin merkeze 50 km uzaklıktadır.