MARDİN / MİDYAT - Çavuşlu Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu

May

8.Sınıf öğrencimiz Merve AYGÜN 2024 Bursluluk sınavı  sonucunda 481,65 puan alarak bursluluk almaya hak kazandı. Okul öğretmenlerimiz  öğrencimize hediye olarak bir burs maaş vermişlerdir. Emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencimizi tebrik ediyoruz

May

Her yıl mayıs ayının ilk haftasında kutlanan "İlk Yardım ve Trafik Haftası" kapsamında panomuzu süsledik.

Nis

TBMM'nin 104. kuruluş yıl dönümünde, Atatürk'ün ülkemiz ve dünya çocuklarına armağan ettiği  23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlu olsun..

Mrt

Mrt

Pi sayısının yaklaşık değeri 3,14 olduğu için, her yıl 3'üncü ayın 14'üncü günü Dünya Pi Günü olarak kutlanır. Pi sayısı, bir dairenin çevresinin çapına bölümü ile elde edilen sayıdır. Bu oran her daire için aynı değeri aldığından, Pi sayısı bir matematiksel sabittir. Pi sayısının önemine, matematikteki yerine ve matematiğin önemine dikkat çekmek için Pi Günü Çavuşlu Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri Okan AŞIK, Şemseddin ALPAYDIN ve Özlem KILIÇARSLAN rehberliğinde öğrenciler tarafından çeşitli atölye çalışmaları yapılarak kutlandı. Hazırlanan pi afiş çalışmaları ve üç boyutlu pi sembolleri okulda sergilendi.